426ure i sortimentet
trustpilot banner
  • Gratis fragt uanset pris & mængde
  • 100% Originale ure
  • Sikker og tryg online betaling
  • 90 dages fuld returret og pengene tilbage
Din indkøbskurv er tom

Filter søgning

Luminox dameure til dykning

Vælg netop nu mellem 1 forskellige ure
Sorter efter

Hvis du skal bruge et rigtigt dykkerur, så er Luminox så afgjort det rigtige valg. Det er stort set det eneste mærke som fremstiller ægte dykkerure til kvinder, hvor der for alvor er kælet for detaljerne. Der findes andre mærker som vil kunne anvendes, men ikke nogen som når kvaliteten i Luminox. Når du vælger et dameur fra Luminox, så vil du altid kun kunne vælge mellem hvad der for kvinder er store armbåndsure. Det betyder ikke at urskiven, som for andre store ure er over 48mm, men blot at selve urskiven fylder ekstra ordinært meget på armen. Ydermere så giver størrelsen på uret et klart sporty design, så søger du efter sportsure, så er Luminox er glimrende valg.
Hos Dykkerur.dk er du garanteret ægte ure. Vi er officiel og autoriseret forhandler af Luminox og har dermed 2 års international garanti
-4%
 
Leveringstid: 2-3 dage
2.599,00 DKK
2.495,00DKK
Luminox dameure til dykning

Luminox dameure til dykning

Det amerikanske mærke fra 1989 har kun designet armbåndsure til kvinderne i få år. For ethvert andet mærke handler det om tid, hvor man udvider kendskabet til mærket, så netop derfor blev der sat en ny milepæl for Luminox, da ure til kvinder også blev en del af den samlede kollektion.

Et særligt kendetegn hos Luminox dameure til dykning er mærkets design af hvide ure, som afgjort har et klart moderne design og fremstår ekstra feminint, men selvom disse ure er godkendt til 20 ATM og dermed officielt betragtes som et dykkerur, så anbefaler vi ikke at anvende disse til dykning, da en hvid urrem meget nemt kan se slidt ud ved kontakt med det våde element.