427ure i sortimentet
trustpilot banner
  • Gratis fragt uanset pris & mængde
  • 100% Originale ure
  • Sikker og tryg online betaling
  • 90 dages fuld returret og pengene tilbage
Din indkøbskurv er tom

Filter søgning

Festina herreure til dykning

Vælg netop nu mellem 1 forskellige ure
Sorter efter

Festina er et legendarisk mærke hvor du ofte finder ure med gummirem, som altid leveres i en ekstra lækker kvalitet sammenlignet med gennemsnittet. Pga. mærkets store fokus på sportsverdenen, så er gummiremmen blevet noget af et varetegn, så derfor er det essentielt, at levere en rem af god kvalitet. Ydermere er det ligeledes i Festina, hvor du ofte kan finde specialudgaver som kun er fremstillet i få stykker på verdensplan. Disse ure vil også have unikke serienumre, som gør at du kan identificere hvert enkelt ur.
Dykkerur.dk har altid kun 100% originale Festina herreure til dykning og GRATIS fragt på alle vores armbåndsure i den store webshop
-27%
 
Leveringstid: 2-3 dage
1.499,00 DKK
1.095,00DKK
Festina herreure til dykning

Festina herreure til dykning

Her finder du vores nuværende udvalg af Festina herreure. Udvalget af vores Festina herreure til dykning kan variere fra tid til anden, så nogle gange er der flere ure i udvalget end andre gange. Festina er 'rigtige' ure, som har specialiseret sig i at fremstille solide kvalitetsure, hvilket betyder at du særligt med Festina får nogle ure hvor holdbarheden gør mærket stolt.

En særlig egenskab som man finder i mærket er styrken i at designe dykkerure til lave priser. Der findes formentlig ikke noget andet mærke som magter, at levere armbåndsure i den kvalitet og til priser for under 1000DKK!