292ure i sortimentet
trustpilot banner
  • Gratis fragt uanset pris & mængde
  • 100% Originale ure
  • Sikker og tryg online betaling
  • 90 dages fuld returret og pengene tilbage
Din indkøbskurv er tom

Om Dykkerur.dk


Hos Dykkerur.dk sætter vi en ære i at levere en lang række kvalitetsure til markedets laveste priser. Vi har været i urbranchen siden 2009, og har således en stor og bred erfaring indenfor ure og især dykkerure. Vi har altid haft stor passion for armbåndsure og netop de sporty dykkerure, som har nogle fede og unikke kendetegn, som vi hylder i højere grad end de mere almindelige designerure.

Grundet vores mange års erfaring indenfor ure, så ved vi, hvilke mærker og ure der er mere populære end andre, samt ikke mindst hvilke spørgsmål der rejser sig undervejs i købsforløbet og ligeledes efterfølgende, hvis nogle tvivlsspørgsmål omkring uret skulle opstå. Du er således altid velkommen til at stille os dine spørgsmål, og vi vil svare på dem efter bedste evne.

Vi har en tilknyttet en af Danmarks mest erfaren urmagere, så dit ur er i de bedste hænder, hvis såfremt en reklamation skulle opstå på uret.

Hos Dykkerur.dk har vi desværre ikke nogen telefon træffetid, men forsøger at svare på mails hurtigst muligt og altid på hverdage indenfor 24 timer. Du kan kontakte os på mail under "Kontakt os" fanen.

Vores adresse er: (Ikke service center adresse)

Watch World
Dykkerur.dk
Klaksvigsgade 14, 2.th
2300 København S
Denmark

CVR: 41659629

BEMÆRK: Vi har desværre ikke mulighed for afhentning på adressen, da vi ikke har lager på adressen.

Dykkerur.dk juridiske navn er Watch World ApS.

Watch World ApS er etableret i 2020.