427ure i sortimentet
trustpilot banner
  • Gratis fragt uanset pris & mængde
  • 100% Originale ure
  • Sikker og tryg online betaling
  • 90 dages fuld returret og pengene tilbage
Din indkøbskurv er tom

Filter søgning

Festina dykkerure

Vælg netop nu mellem 1 forskellige ure
Sorter efter

Her finder du vores nuværende udvalg af Festina dykkerure, som alle dage har været kendt for sin utrolig høje kvalitet samt ikke mindst sporty design. De fine dykkerure fra Festina har været fremstillet siden 1902 og er kendt for deres mangeårige samarbejde med verdens hårdeste cykelløb, Tour de France. Igennem flere år var Festina således officiel tidtager for løbet, hvilket i høj grad understøtter den kvalitet du altid finder i Festina ure.
Festina armbåndsurene har ligesom G-Shock ure fra Casio, ofte et meget sporty look og er fyldt med kvalitet for pengene. Desuden produceres disse armbåndsure ofte i mange forskellige farver, så du ofte selv bestemmer hvilken farve urskiven skal være, hvilket giver dig enorm fleksibilitet, når du vælger Festina. Det legendariske mærke fortjener al mulig respekt, da mærket er kendt for KUN at designe armbåndsure! Der findes en lang række andre brands indenfor ure, som ligeledes designer sko, tøj mm, men for Festina handler det kun om kvalitetsure.
Dykkerur.dk har naturligvis udelukkende 100% originale Festina ure til dykning og FRI fragt på alle modeller i netbutikken
-27%
 
Leveringstid: 2-3 dage
1.499,00 DKK
1.095,00DKK
Festina dykkerure

Festina dykkerure

Festina hører til et af de mest velansete mærker indenfor dykkerure og mærket fortjener alt mulig ros for det mærket har skabt igennem årene. De billige Festina ure er fyldt med historie og der er tilmed en lang række faste traditioner forbundet med de fede dykkerure fra Festina.

De originale armbåndsure fra Festina er fyldt med kvalitet og er med andre ord et rigtigt ur-mærke, som ved hvordan dykkerure skal produceres og designes, så de kan anvendes til både sport og fritid. De Festina dykkerure vi sælger her på siden indeholder således alle de krav et ægte dykkerur skal rumme, herunder ikke mindst en vandtæthed på minimum 20 ATM, så uret kan håndtere trykket der findes ved havets bund.

Vi forsøger altid at have så mange ure fra Festina som muligt, men hvis der er en særlig model som du mangler i udvalget, så kontakt os endelig og vi forsøger at hjælpe. Hvis du endvidere søger Festina ure som ikke er beregnet til dykning, så kan vi formentlig ligeledes hjælpe med en skarp pris, så kontakt os endelig herfor.