293ure i sortimentet
trustpilot banner
  • Gratis fragt uanset pris & mængde
  • 100% Originale ure
  • Sikker og tryg online betaling
  • 90 dages fuld returret og pengene tilbage
Din indkøbskurv er tom

Filter søgning

Wenger dameure til dykning

Vælg netop nu mellem 1 forskellige ure
Sorter efter

Her finder du vores nuværende udvalg af Wenger dameure til dykning. Udvalget vil altid variere fra gang til gang, men fælles for dem alle, så opfylder disse armbåndsure kravene for et ægte dykkerur af høj kvalitet. De smukke ure til kvinder kan naturligvis anvendes til mere end blot friluftsdykning grundet sit simple og enkle udtryk.
Kvaliteten i disse Wenger ure til kvinder er ikke til at tage fejl af. Det schweiziske urværk sørger altid for at tiden bliver holdt skarp, så du kan være sikker på et pålideligt ur der holder. Bemærk ligeledes at du finder både dameure med lænke samt dameure med gummirem, så du bør kunne finde et ur som kan matche dit ønske.
Dykkerur.dk er det rigtige sted at handle dine Wenger dykkerure. Vi har kun originale armbåndsure og leverer alle ordrer med FRI fragt
-20%
 
Leveringstid: 2-3 dage
2.499,00 DKK
1.995,00DKK
Wenger dameure til dykning

Wenger dameure til dykning

Hvis du leder efter dit første armbåndsur til fornuftige priser, så vil vi alle dage anbefale et schweizisk produceret dameur. Det schweiziske mærke Wenger går ikke på kompromis med kvalitet, hvilket gælder samtlige produktgrupper, herunder også ure. Alt fra de fine komponenter til den fornemme finish, gør at disse Wenger dameure til dykning stråler af kvalitet og elegance.

Hvis du søger anden inspiration end hvad Wenger har at byde på, så vil vi anbefale at du ser nærmere under alle vores dykkerure til kvinder, hvor der er lidt mere at vælge imellem.