PINSE TILBUD! SPAR EKSTRA 10% PÅ ALLE URE! BRUG KODEN "PINSE" OG RABATTEN TRÆKKES FRA. HUSK GRATIS FRAGT SAMT 90 DAGES RETURRET - SKYND DIG! GÆLDER KUN I PÅSKEN!
284ure i sortimentet
trustpilot banner
  • Gratis fragt uanset pris & mængde
  • 100% Originale ure
  • Sikker og tryg online betaling
  • 90 dages fuld returret og pengene tilbage
Din indkøbskurv er tom

Filter søgning

Casio dameure til dykning

Vælg netop nu mellem 1 forskellige ure
Sorter efter

Når man som Casio har befundet sig i ur-branchen i så mange år så er det helt naturligt at kollektionen er vokset til nye højder og selvom mærket som oftest fremstiller herreure, så finder du stadig noget til kvinder blandt den massive kollektion, og som altid er det til priser hvor menig kvinde vil kunne betale for herligheden. Blandt disse Casio dameure til dykning er flere af dem beskrevet som "unisex ur", som kort sagt betyder at uret kan anvendes til både damer og herrer.
Dykkerur.dk sælger udelukkende officielle Casio ure og leverer alle bestillinger med GRATIS fragt
-16%
 
Leveringstid: 2-3 dage
999,00 DKK
849,00DKK
Casio dameure til dykning

Casio dameure til dykning

Når du vælger Casio så findes der mange forskellige kollektioner at vælge imellem, men når det gælder dykkerure, så er det kun én der reelt set kan anvendes. Casio Baby-G serien som er den kvindelige udgave af den populære G-Shock serie, hvor du vil finde et hav af funktioner i urene og hvor de tilmed vil være i den store ende hvis man tegner et generelt billede af et dameur.

Blandt de mange Casio dykkerure, hvad enten det er til damer eller herrer, så vil man finde et stort udvalg af særligt ure af resin, hvilket er dette stærk plast materiale som er utrolig holdbart og som samtidig er billigt at fremstille. Det betyder at man kan holde sine priser på dette ”mainstream” niveau. Det bevirker dog at urene ikke altid har et eksklusivt snit over sig i designet, men omvendt har man mulige for at forblive folkets mærke som tilfældet er.

Husk at finder du ikke lige noget blandt vores Casio dameure til dykning, så vil vi anbefale dig at se vores mange billige ure, idet vi ofte har en lang række ure i stort set samme prisklasse og i nogenlunde samme kvalitet.