292ure i sortimentet
trustpilot banner
  • Gratis fragt uanset pris & mængde
  • 100% Originale ure
  • Sikker og tryg online betaling
  • 90 dages fuld returret og pengene tilbage
Din indkøbskurv er tom

Filter søgning

V.O.S.T. Germany dykkerure

Vælg netop nu mellem 2 forskellige ure
Sorter efter

Hvis du søger kvalitetsure til dykning, så kan vi klart anbefale de forholdsvis ukendte dykkerure fra V.O.S.T. Germany. Det tyske mærke har ikke eksisteret i nær så mange år, som f.eks. Citizen og Seiko, men folkene bag mærket har kendt til urbranchen i årevis og ved hvordan et kvalitets dykkerur skal produceres.
Når du køber et af de flotte V.O.S.T. Germany dykkerure, så får du altid utrolig meget ur for pengene. Du får således ofte en god rabat på Vost, når du handler i vores onlineshop for dykkerure.
Dykkerur.dk er autoriseret forhandler af V.O.S.T. Germany, hvilket er din garanti for originale armbåndsure. Husk vi har GRATIS fragt
-46%
 
Leveringstid: 2-3 dage
2.999,00 DKK
1.595,00DKK
-35%
 
Leveringstid: 2-3 dage
2.299,00 DKK
1.495,00DKK
V.O.S.T. Germany dykkerure

V.O.S.T. Germany dykkerure

Hvis du er på udkig efter et anderledes og mere unikt dykkerur, så er de smarte V.O.S.T. Germany dykkerure en glimrende mulighed. Det tyske mærke har ikke fremstillet armbåndsure i ligeså lang tid som andre mærker her på siden, men til trods for det, formår man at skabe nogle kvalitetsure til markedets måske laveste priser.

Husk at hvis ikke du finder de armbåndsure du søger her på siden, så anbefaler vi at du tager et kig på vores dykkerure til mænd samt ligeledes vores dykkerure til kvinder, hvor hele det nuværende udvalg er samlet.