BLACK FRIDAY WEEK! SPAR 10% EKSTRA PÅ ALLE URE! BRUG KODEN "BLACK" & RABATTEN TRÆKKES FRA! HUSK 90 DAGES RETURRET & GRATIS FRAGT
359ure i sortimentet
trustpilot banner
  • Gratis fragt uanset pris & mængde
  • 100% Originale ure
  • Sikker og tryg online betaling
  • 90 dages fuld returret og pengene tilbage
Din indkøbskurv er tom

Filter søgning

Hugo Boss dykkerure

Vælg netop nu mellem 2 forskellige ure
Sorter efter

Hugo Boss er kvalitetsure i højeste karat. De flotte dykkerure er altid leveret med stil, hvilket ses i både den officielle æske og naturligvis i selve armbåndsuret. Disse herligheder giver dig personlighed og karakter, som kan benyttes til enhver lejlighed. Hugo Boss har historisk set en stor stjerne indenfor modeure, men de tyske specialister designer ligeledes en række dykkerure, som alle indeholder høj kvalitet og naturligvis de egenskaber et ægte Hugo Boss dykkerur skal have.
Når du handler dykkerure fra Hugo Boss skal man være opmærksom på at der anvendes forskellige æsker til urene hvilket skyldes de forskellige serier som mærket fremstiller. Er du i tvivl om hvilken æske det pågældende armbåndsur ankommer i, så tøv ikke med at spørge vores kundeservice som vil kunne svare på dette lynhurtigt.
Dykkerur.dk har som altid kun 100% originale Hugo Boss dykkerure og giver GRATIS fragt på alle ure i webshoppen
-42%
 
Leveringstid: 2-3 dage
4.999,00 DKK
2.895,00DKK
-30%
 
Leveringstid: 2-3 dage
3.999,00 DKK
2.795,00DKK
Hugo Boss dykkerure

Hugo Boss dykkerure

Hugo Boss er i den helt store liga, når det kommer til evnen til at designe flotte og enestående kollektioner. Netop den evne springer helt åbenlyst igennem i de vildt flotte Hugo Boss dykkerure, som med stil og elegance får dykkerurene til at ligne en million. De elegante dykkerure fra Hugo Boss er som altid forkælet med ekstra kærlighed når det gælder den flotte finish på urene.

Når du køber dykkerure fra Hugo Boss leveres disse i to forskellige serier som man kender det fra mærket. Du finder således både Hugo Boss Black label som er den mere klassiske del af Hugo Boss som typisk er den lidt finere version indenfor Hugo Boss. Dertil finder du Boss Orange serie som er den mere afslappende, og som er kollektionen af de mange ure med fritid for øje.

Hugo Boss hører til et af vores ældste mærker og de har ligeledes været med længe. Det bevirker at mærket ved præcis hvilken form for kvalitetsure til dykning der skal designes, for at kunne imødekomme kundernes krav om noget helt særligt, der kan præge enhver persons karakter og personlighed.