338ure i sortimentet
trustpilot banner
  • Gratis fragt uanset pris & mængde
  • 100% Originale ure
  • Sikker og tryg online betaling
  • 90 dages fuld returret og pengene tilbage
Din indkøbskurv er tom

Filter søgning

Victorinox dameure til dykning

Vælg netop nu mellem 3 forskellige ure
Sorter efter

Hvis der er én type ur du altid skal kigge efter, så vil det være et schweizisk produceret armbåndsur. De schweiziske ur-eksperter fra Victorinox leverer altid den højeste kvalitet af armbåndsure, og når du bærer dameuret på armen får du altid følelsen af stolthed. Blandt de mange faktorer er ikke mindst selve glastypen, hvor man altid anvender safirglas. Denne glastype er den stærkeste form for glas der findes indenfor armbåndsure og som er hele 4 gange stærkere end det mere kendte mineralglas.
De smukke Victorinox dameure til dykning har et yderst feminint design, så du kan anvende urene til meget mere end blot friluftssdykning og således også til finere lejligheder.
Hos Dykkerur.dk sælger vi kun 100% originale dykkerure og leverer den bedste service online.
-38%
 
Leveringstid: 2-3 dage
5.499,00 DKK
3.395,00DKK
-32%
 
Leveringstid: 2-3 dage
4.899,00 DKK
3.349,00DKK
-31%
 
Leveringstid: 2-3 dage
5.699,00 DKK
3.895,00DKK
Victorinox dameure til dykning

Victorinox dameure til dykning

Victorinox er som udgangspunkt kendt for sine herreure, men som så mange andre mærker, så har man igennem årene udvidet sin kollektion til også at omhandle ure til kvinder. Hos Dykkerur.dk er vi super stolte over at have disse Victorinox dameure til dykning i udvalget, da mærket i vores verden, er et ægte urmærke. Victorinox er naturligvis kendt for sine kvalitetsknive, men det til trods, går man slet ikke på kompromis når de flotte dykkerure skal designes.

Hvis ikke du lige finder det du søger her i udvalget, så anbefaler vi at du ser nærmere på vores mange Wenger dykkerure, som ligeledes er fremstillet med kvalitetsurværk fra Schweiz.