388ure i sortimentet
trustpilot banner
  • Gratis fragt uanset pris & mængde
  • 100% Originale ure
  • Sikker og tryg online betaling
  • 90 dages fuld returret og pengene tilbage
Din indkøbskurv er tom

Filter søgning

Nixon dykkerure

Vælg netop nu mellem 1 forskellige ure
Sorter efter

Nixon dykkerure er ligesom Hugo Boss, kendt for deres moderne og ungdommelige design som har taget sit udspring i hiphopkulturen, men som også kendes fra snowboard og surfer kulturen i USA. Disse dykkerure fra Nixon er endvidere kendt for deres provokerende design, som udfordrer alle andre mærker på stil og i farve. De Nixon ure vi sælger her på siden ligger typisk i den høje ende på kvalitetsskalaen, hvilket gør det muligt at anvende dem til friluftsdykning. Bemærk ligeledes at disse Nixon dykkerure ofte har kronen placeret i venstre side af armbåndsuret, hvilket giver dem ekstra meget kant.
Når du handler hos Dykkerur.dk er du altid garanteret 100% originale dykkerure. Vi tilbyder ligeledes FRI fragt på alle vores ure fra Nixon
-36%
 
Leveringstid: 2-3 dage
1.699,00 DKK
1.095,00DKK
Nixon dykkerure

Nixon dykkerure

Det handler om at følge med tiden og det må man i høj grad sige at holdet bag de fede Nixon dykkerure har formået at gøre. Verden er blevet mindre og mindre efterhånden som tiden er gået og hele hiphopkulturen samt skaterkulturen har begge fundet indpas i hele verden og præger nu i dag en stor del af den primært unge befolkning. Netop dette segment af kunder har Nixon været med til at kapre, da man i form af smarte og ofte farverige ure har formået at ramme en målgruppe, hvor dette mærker virkelig hitter.

Det kan nogle gange være svært at forklare hvordan det kan gå til at unge kaster sin kærlighed på netop ure fra Nixon, men når man samtidig ved at grundlæggerne bag urene deler den samme passion for hiphop og skaterkulturen, så kan man nemt finde sammenhængen.

Nixon rummer mange forskellige slags dykkerure men fælles for alle Nixon dykkerure er at de naturligvis er vandtæt til minimum 20 ATM. Vi kan naturligvis stå inde for samtlige ure vi sælger på vores hjemmeside, men vi vil dog altid anbefale ikke at anvende ure med læderrem til dykning, da læderet ofte kan komme til at lugte svagt ved kontakt med vand. Derudover kan læder ligeledes komme til at se slidt ud, når det møder vand, så derfor søg gerne i mod ure med gummirem eller armbåndsure med lænke.