388ure i sortimentet
trustpilot banner
  • Gratis fragt uanset pris & mængde
  • 100% Originale ure
  • Sikker og tryg online betaling
  • 90 dages fuld returret og pengene tilbage
Din indkøbskurv er tom

Filter søgning

Nixon dameure til dykning

Vælg netop nu mellem 1 forskellige ure
Sorter efter

Det amerikanske mærke har som altid meget at byde på, og har som få valgt at designe flere af urene til både mænd og kvinder, som et såkaldt "unisex ur". Blandt de flotte ure til kvinder kan du ofte vælge mellem mange forskellige nuancer af det pågældende ur du ønsker. Du bestemmer således ofte om urskiven skal være grå, sort, hvid, sølv eller guld. De amerikanske modeeksperter forsøger på den måde at ramme så bredt som muligt.
Dykkerur.dk er stolte over at sælge de helt originale Nixon dameure til dykning og sender endda alle med GRATIS fragt på hurtig vis
-36%
 
Leveringstid: 2-3 dage
1.699,00 DKK
1.095,00DKK
Nixon dameure til dykning

Nixon dameure til dykning

Der findes mange brands som vælger at satse på det ultra feminine, hvor urene ofte er små med en meget lille urskive. Hos Nixon fremkalder man stadig de feminine linjer, men du finder sjældent armbåndsure til kvinder med en urskive under 30mm, så på den måde formår Nixon at tilgodese særligt den nyere generation af kvinder, hvor man ofte foretrækker de lidt større dykkerure.

Husk at når du køber et af de fine Nixon dameure til dykning, så køber du ligeledes en helt igennem unik historie om et brand som bare vokser og vokser på verdensplan. Du får ligeledes et armbåndsur hvor du mærker kvaliteten i det øjeblik du har uret i hånden. Den altid fine overflade og super smukke finish gør at du aldrig vil fortryde et køb af de fornemme Nixon dameure.