EFTERÅRSTILBUD! SPAR 10% EKSTRA PÅ ALLE URE! BRUG KODEN "FERIE" IGENNEM CHECK-OUT! SKYND DIG!
414ure i sortimentet
trustpilot banner
  • Gratis fragt uanset pris & mængde
  • 100% Originale ure
  • Sikker og tryg online betaling
  • 90 dages fuld returret og pengene tilbage
Din indkøbskurv er tom

Filter søgning

KHS herreure til dykning

Vælg netop nu mellem 3 forskellige ure
Sorter efter

Hos Dykkerur.dk kan vi stå inde for samtlige dykkerure i vores udvalg, men der er altid visse brands som vi er mere stolte over at sælge end andre. De super fede KHS herreure til dykning er så afgjort et af de mest gennemførte dykkerure du finder på markedet. Der er tænkt på enhver lille detalje i forhold til at give dig de optimale forhold til et professionelt dyk. Der er således både tænkt på vægten, så uret ikke giver dig unødvendig ekstra belast under havets overflade. Derudover så er viserne i KHS urene altid selvlysende, så du nemt og hurtigt kan se tiden i mørke.
Vi hos Dykkerur.dk er udpeget som officiel forhandler af KHS og sælger således kun den ægte vare i vores onlineshop.
 
Leveringstid: 2-3 dage
 
3.895,00DKK
 
Leveringstid: 2-3 dage
 
3.395,00DKK
 
Leveringstid: 2-3 dage
 
4.195,00DKK
KHS herreure til dykning

KHS Herreure til dykning

Når du køber et af vores KHS herreure til dykning, så vil du næste altid kun finde sorte ure i udvalget. KHS er specialdesignet armbåndsure til militæret, flåden eller frømandskorpset, så der er med andre ord behov for nogle ure, som går i et med naturen, så netop derfor har KHS valgt en så diskret farve som overhovedet muligt.

KHS ure til mænd er armbåndsure der er bygget til ”krig”. De skal give dig de optimale forhold i svære og trængte situationer, så der er taget højde for ALT i bestræbelserne for at designe det optimale dykkerur, som er et must for professionelle.

Udover de professionelle dykkeregenskaber som disse herreure indeholder, så kan du naturligvis også anvende dem til almindelig brug i hverdagen. Et dykkerur som dette kan anvendes til alt og vil ligeledes give dig personlighed og karakter, uanset til hvilket formål du anvender det under.

Husk at hvis du søger andre professionelle dykkerure, så anbefaler vi at du tager et kig på vores Luminox ure, der ligeledes er designet med samme tanke.