413ure i sortimentet
trustpilot banner
  • Gratis fragt uanset pris & mængde
  • 100% Originale ure
  • Sikker og tryg online betaling
  • 90 dages fuld returret og pengene tilbage
Din indkøbskurv er tom

Filter søgning

KHS dykkerure

Vælg netop nu mellem 3 forskellige ure
Sorter efter

Hos Dykkerur.dk er vi stolte over at sælge de unikke KHS dykkerure som virkelig pryder vores webshop. Det tyske mærke er garant for den yderste kvalitet og leverer nogle fantastiske militærure, hvor der er taget højde for den mindste detalje. Vi kan nævne en lang række kvaliteter som gør disse til ægte dykkerure, men mest af alt bør det være mærkets fokus på urets vægt. KHS designer blandt andet deres ure i dels titanium men også i karbon (også kaldet kulstof), hvilket begge er utrolig lette og solide materialer. Letheden er vigtig i forbindelse med dykning, så netop derfor er KHS de ideelle dykkerure eller militærure.
Når du køber et af de solide dykkerure fra KHS, så får du altid et armbåndsur hvor du altid har mulighed for at se tiden på havets bund. Det skyldes den særlige gasart der er med til at lyse viserne op, så du hurtigt kan få et overblik over hvor lang tid du har været under vand. Denne funktion kan være altafgørende i forhold til menneskeliv, i det man derved har overblik over hvor meget ilt man har tilbage i flasken.
Vi er officiel forhandler af KHS dykkerure og har GRATIS fragt på samtlige armbåndsure i vores onlineshop.
 
Leveringstid: 2-3 dage
 
3.895,00DKK
 
Leveringstid: 2-3 dage
 
3.395,00DKK
 
Leveringstid: 2-3 dage
 
4.195,00DKK
KHS dykkerure

KHS dykkerure

Hos Dykkerur.dk er vi altid begejstret når et mærke er tro mod deres produktion og stil. De fede KHS dykkerure er ingen undtagelse, da man her er fuldstændig tro mod det man producere og man er ligeledes fuldt ud dedikeret til lige netop et særligt segment indenfor ure.

Hvis du søger et alternativ til KHS, så anbefaler vi at du ser nærmere på vores mange Luminox dykkerure, som ligeledes er fuldt ud dedikeret til folk i militæret, flåden eller frømandskorpset. Det er ligeledes gennemførte schweiziske ure af høj kvalitet.