408ure i sortimentet
trustpilot banner
  • Gratis fragt uanset pris & mængde
  • 100% Originale ure
  • Sikker og tryg online betaling
  • 90 dages fuld returret og pengene tilbage
Din indkøbskurv er tom

Filter søgning

Haemmer herreure til dykning

Vælg netop nu mellem 1 forskellige ure
Sorter efter

I det tyske brand så læg mærke til, at herreurene fra Haemmer ofte har 2-3 farver i urene - ofte med en helt unik og frisk indekseringsfarve, der gør tiden let at se fra lang afstand. Prismæssigt betaler du for tysk grundighed, som tyskeren om nogen er kendt for. Med andre ord får du rigtigt meget ur til rimelige priser hvis du vælger et herreur fra mægtige Haemmer.
Dykkerur.dk er officiel forhandler af Haemmer herreure til dykning og har ene og alene originale armbåndsure samt og GRATIS fragt.
 
Leveringstid: 2-3 dage
 
5.895,00DKK
Haemmer herreure til dykning

Haemmer herreure til dykning

I Haemmers ure er det værd at lægge mærke til, at selvom urene er såkaldt oversized og meget brede, er de hverken klodsede eller overdrevet tunge. Haemmer har fundet en gylden middelvej, der absolut gør disse dykkerure meget unikke og ikke noget, der ligner andre mærker overhovedet. Med et herreur fra disse tyskere, får du et dykkerur, der vil skabe misundende blikke og du vil på ingen måde have et ur, som minder om dem, du ser hver dag.

Værd at bemærke er ligeså, at urene ikke er overspækket med funktioner og detaljer, men fremstår stilrene og unikke. Læg også mærke til, at selve indekseringen på urskiven ofte er meget forskelligt fra ur til ur hos Haemmer. Nogle ure har kun indekseringsstreger, mens andre har de lige tal, etc., hvilket er med til at gøre hvert armbåndsur helt unikt.