408ure i sortimentet
trustpilot banner
  • Gratis fragt uanset pris & mængde
  • 100% Originale ure
  • Sikker og tryg online betaling
  • 90 dages fuld returret og pengene tilbage
Din indkøbskurv er tom

Filter søgning

Haemmer dykkerure

Vælg netop nu mellem 1 forskellige ure
Sorter efter

Er du vild med store dykkerure, så er Haemmer lige sagen. Hæmmer er et forholdsvis ungt tysk mærke, som virkelig har ramt dybt ind i folkets hjerter og armbåndsurene er for alvor på vej frem i verden med deres helt unikke design, som giver dig fornemmelsen af kvalitetsure som kun Hæmmer kan lave dem. De flotte armbåndsure er ligeledes kendt for deres særlige finish, som gør at du med Hæmmer kan finde detaljer, man ikke ser ved første øjekast. Haemmers eget slogan er "The brand for oversized watches" - med andre ord er Haemmer mærket, der signalerer og fremhæver ure, der er bredere og større end hvad vi normalt ser fra de andre mærker.
Haemmer har sat en ære i at fremstille store ure, uden at de dog bliver for store, klodsede eller tunge at bære rundt på. Der er i stedet tilført masser af stil og entusiasme i urene, der i den grad er en fryd for øjet at kigge på. Haemmer er tysk og der er derfor ingen tvivl om, at det er gedigen, tysk kvalitet og design, du får hvis du vælger et af disse Haemmer dykkerure.
Dykkerur.dk er officiel og autoriseret forhandler af Hæmmer ure og har derfor kun 100% originale ure samt FRI fragt på alt online.
 
Leveringstid: 2-3 dage
 
5.895,00DKK
Haemmer dykkerure

Haemmer dykkerure

De fede Hæmmer ure eller Haemmer som andre ynder at kalde dem er noget ganske unikt og særligt. Det er sjældent at man har med et mærke som Haemmer at gøre, som formår at være så anderledes i forhold til andre mærker, og som ligeledes formår at tænke nyt i en verden som er fyldt med mange klassiske ure.

De flotte Hæmmer dykkerure er til den rå person som ønsker store ure der fylder godt til på armen og som ønsker noget helt specielt, hvilket særligt kan ses på at kronen og knapperne ofte er placeret på venstre side af uret, i stedet for den klassiske højre side. Ydermere så formår de frække dykkerure fra Hæmmer ligeledes at være fyldt med kvalitet som overgår langt mere den pris som man må betale for urene. Du får således virkelig kvalitet for pengene, når du køber et af de mange ure fra Hæmmer.

De flotte store dykkerure fra Haemmer har kun været på markedet i få år, men de har allerede slået sit navn godt fast i ur-branchen og sat sit præg med dette unikke design i høj kvalitet. Hvis du overvejer en anden løsning end disse tyske specialister, så anbefaler vi at du tager et kig på vores billige dykkerure, hvor vi har samlet alle vores tilbud med ekstra besparelse.